Naturopatinja

Svetlobna terapija

TERAPIJA S SVETLOBO ─ naravni način regeneracije telesa in kože

Terapijo izvajamo s sodobno medicinsko napravo, ki oddaja svetlobo, podobno spektru elektromagnetnega sevanja oziroma podobno tisti, ki jo oddaja naravno sonce, vendar brez UV žarkov.

Naša terapevtska naprava BIOPTRON, razvita v švicarskem laboratoriju skupine Zepter Medical, deluje bionaravno. Z njeno pomočjo spodbujamo regeneracijo, vzpostavljamo ravnovesje v telesu, izvajamo biostimulacijo in podpiramo procese obrambnega sistema telesa.

Zakaj izbrati terapijo s svetlobo bioptron?

  • Lajšanje bolečin: zmanjšuje intenzivnost bolečin in pospešuje proces zdravljenja ran ter zlomov.
  • Izboljšana mikrocirkulacija: povečuje pretok krvi na mikro ravni, kar pomaga pri zagotavljanju hranil celicam.
  • Okrepljen imunski sistem: spodbuja obrambne mehanizme telesa za boljšo odpornost.
  • Estetski učinki: pomaga pri napenjanju kože, ki se zaradi dobre prekrvavitve bolje regenerira.
  • Protistresna terapija: deluje pomirjujoče in zmanjšuje utrujenost.

Izkušnje in klinična preizkušenost

Naprava BIOPTRON je rezultat visokokakovostne tehnologije, klinično preizkušena in brez škodljivih učinkov. Zadovoljni uporabniki so opazili pozitivne rezultate pri različnih stanjih, kot so postoperativne rane, osteoartritis, artritis, bolečine v hrbtenici, akne, herpes in številna druga obolenja.

Primerna tudi za otroke

BIOPTRON naprava je varna in učinkovita tudi pri zdravljenju otrok. Klinično preizkušena je pri kožnih obolenjih, okužbah dihal, herpesu, ekcemu, alergijskih boleznih dihal ter otroških kostno-mišičnih obolenjih.

Zgodovina uspešnega zdravljenja s svetlobo sega v leto 1893, ko je danski zdravnik Niels Ryberg Finsen prejel Nobelovo nagrado za svoje dosežke pri zdravljenju s pomočjo svetlobne terapije.

Izboljšajte svoje zdravje in doživite pozitivne učinke svetlobne terapije BIOPTRON. Stopite v stik z nami in rezervirajte svoj termin že danes.

Za vaše zdravje in radost življenja!