Naturopatinja

Kisikova terapija

Kisikov aparat s fizično dejavnostjo na sobnem kolesu

To je posebna terapija, ki pomaga telesu, da se njegove celice nahranijo s kisikom.

Zakaj je naša terapija s kisikom tako posebna?

Kisik ima ključno vlogo pri delovanju mišic in okrevanju po vadbi. Razumemo, da je kakovostno dihanje za izboljšanje zmogljivosti in pospeševanje okrevanja mišic med vadbo ključnega pomena. Z našim KISIKOVIM APARATOM, združenim z dejavnostjo na sobnem kolesu, boste doživeli vrhunsko terapevtsko izkušnjo.

Kaj lahko pričakujete od terapije s kisikom na sobnem kolesu?

  • Izboljšan imunski sistem: povečan vnos kisika bo okrepil vaš imunski sistem, kar vam bo pomagalo v boju proti prehladu in gripi.
  • Uravnavanje telesne teže: vadba z našim aparatom na sobnem kolesu podpira ohranjanje zdrave telesne teže, saj spodbuja učinkovito izgorevanje kalorij.
  • Zmanjšanje stresa in anksioznosti: redna vadba s kisikom zmanjšuje raven stresa ter anksioznosti, kar pozitivno vpliva na splošno dobro počutje.
  • Okrevanje po operacijah: ne glede na to, ali se odločite za terapijo s kolesarjenjem ali brez fizičnega napora, bo naš aparat podpiral boljše okrevanje po operacijah.
  • Okrepitev mišic: s povečanim dovajanjem kisika v mišice boste dosegli boljše rezultate pri krepitev mišic.
  • Izboljšan spanec: redna vadba s kisikom prispeva k boljšemu spancu in celostnemu počitku telesa.
  • Izboljšanje zdravja možganov: povečan dotok kisika izboljšuje delovanje možganov, kar omogoča lažje učenje in boljše pomnjenje.
  • Zmanjšanje tveganja za bolezni: vadba s kisikom zmanjšuje tveganje za različne zdravstvene težave, kot so bolezni srca, možganska kap, sladkorna bolezen, osteoartritis, demenca in druge.

Zakaj je kisik pomemben?

Kisik omogoča pretvorbo glukoze v adenozin trifosfat (ATP), vir energije za vaše mišice. Povečan vnos kisika med vadbo izboljšuje proizvodnjo ATP, kar vodi v izboljšano vadbeno zmogljivost.

Vadba s KISIKOVIM APARATOM združena z dejavnostjo na sobnem kolesu je popolna kombinacija tudi za doseganje vaših fitnes ciljev in ohranjanje zdravja.

Ne odlašajte, izberite zdrav način življenja s terapijo s KISIKOVIM APARATOM! Za vaše zdravje in vitalnost!