Naturopatinja

Frekvenčna terapija

Predstavljamo vam Zapper-Pro, aparat slovenskega porekla, ki temelji na principu analogne tehnologije. Z njegovo uporabo lahko ciljno obravnavate svoje zdravje na celostni ravni. Zapper-Pro je preprost za uporabo in omogoča praktično neomejene možnosti nastavitev oz. programiranja.

Glavni učinki Zapperja-Pro vključujejo pomoč pri uničevanju virusov, parazitov in bakterij v določenih delih telesa, krepitev imunskega sistema, izboljšanje splošnega počutja, pospeševanje postopka zdravljenja, razstrupljanje notranjih organov ter pomoč pri odpravi bolečin.

Programiranje Zapper-Pro poteka z izbranimi frekvencami, ki so ključnega pomena za doseganje želenih učinkov. Vsak program traja 30 minut in je sestavljen iz desetih frekvenc. V aparatu lahko imate istočasno do deset programov, ki jih po želji spreminjate s priloženo tipkovnico.

Pri kompleksnih boleznih priporočamo kombinacijo programov, ki obravnavajo osnovno stanje, bakterijo povzročiteljico in krepitev imunskega sistema. Zapper-Pro je v pomoč tudi pri podpori imunskemu sistemu, kar je ključno za naše splošno zdravje in počutje.

ZGODOVINA

Zapper-Pro je rezultat stoletja dela s frekvencami, je nadgradnja vseh dosedanjih aparatov, in ga lahko uporabljate tako preventivno kot kurativno.

V 20. stoletju je znanstvenik Royal Rife raziskoval bioelektrično medicino, odkril je značilne frekvence patogenih organizmov in razvil napravo za njihovo uničenje. Kljub uspehom so ga preganjali, a je zapustil pomembno dediščino. V 50. letih sta John Crane in John Marsh nadaljevala delo, zamenjala plinske cevi z diski, to pa je pripeljalo do preprostih, učinkovitih naprav, predhodnic današnjih Zapperjev. Nikola Tesla in Henry Moray sta prav tako raziskovala električne frekvence v zdravstvene namene. Dr. Hulda Clark je nadaljevala Rifejevo dediščino, njeni prispevki pa so osnova za sodobne Zapperje. Inovatorji še danes na osnovi dragocenih spoznanj svojih predhodnikov nadaljujejo z razvojem bioelektrične medicine.

Odkrijte prednosti in omogočite svojemu telesu celostno zdravje s pomočjo ciljnih frekvenc.