Naturopatinja

Biosken terapija

HITRO IN ZANESLJIVO TESTIRANJE DELOVANJE VAŠEGA TELESA

»Bolje preprečiti, kot zdraviti!« je stari slovenski pregovor, zato vam v našem naturopatskem centru ponujamo natančen pregled delovanja vašega telesa, ter preventivno pomoč telesu, da ne zboli.

Ne čakajte, da se pojavijo težave – ukrepajte zdaj.

S pomočjo uporabe naprave BIOSKEN QRMA (Quantum Resonance Magnetic Analyser), ki je v Evropi poznana tudi kot BioScan, vam omogočamo celosten vpogled v delovanje vašega telesa.

Ste tudi vi tisti, ki kupujete prehranske dodatke, vitamine, minerale, probiotike, encime, aminokisline po občutku, ker ste videli reklamo, pa ne veste ali jih vaše telo resnično potrebuje, in po nepotrebnem trošite denar?

Kaj lahko izveste?

Ta napredni aparat testira vitamine, minerale, težke kovine, prisotnost toksinov, medcelično zakisanost, zamašenost jeter, delovanje vseh notranjih organov, hormonsko ravnovesje, učinkovitost prebave in še več, zato vam celostni pogled pomaga bolje razumeti delovanje vašega telesa.

Kako deluje naprava?

Vaše telo je nenehno v procesu regeneracije in celice pri tem oddajajo elektromagnetno valovanje. Aparat deluje kot radijski sprejemnik, ki se uskladi s frekvenco vašega telesa. Ko na napravo položite roko, se analizira delovanje celic, s tem pa dobimo natančno sliko stanja vašega telesa.

Kako poteka testiranje?

Testiranje z aparatom je hitro, preprosto, neboleče in neinvazivno, saj na testno površino naprave samo za približno 3 minute položite roko. Za najboljše rezultate priporočamo, da dva dni pred testiranjem ne uživate poživil, prehranskih dodatkov in zdravil. Na dan testiranja jejte lahko hrano, se osredotočite na dihanje in ohranite mirnost.

Profesionalno svetovanje in protokol zdravja

Po testiranju vam strokovno naturopatsko svetujemo in podamo protokol za izboljšanje zdravja. To vam bo pomagalo oblikovati boljši način življenja, kot so dnevne rutine, pravilni zdravi obroki, s tem pa boste izboljšali in vzdrževali svoje telo v dobrem stanju.

Ponosni smo, da vam lahko ponudimo celovito orodje za nadzor in izboljšanje vašega zdravja.