Naturopatinja

Detox medena masaža

Predstavljamo vam našo izjemno učinkovito antidetox masažo z medom in bio pomarančo, ki je popolna kombinacija naravnih sestavin za detoksifikacijo in sprostitev telesa. Naša medena masaža se izvaja s posebno tehniko, kjer cvetlični med, bogat z biološko aktivnimi substancami, prodre neposredno skozi kožo in vstopi v krvni obtok, kar omogoča naravno čiščenje telesa od toksinov.

OPOZORILO

Na masažo pridite depilirani ali obriti. V kolikor ste alergični na med ali čebelje izdelke medena masaža ni primerna za vas!

Lastnosti naše Antidetox medene masaže

Izboljša pretok krvi: masaža s cvetličnim medom spodbuja boljši pretok krvi, kar pripomore k optimalnemu delovanju telesa.

Hrani in neguje kožo: cvetlični med ima izrazite zdravilne lastnosti, ki negujejo kožo in ji povrnejo vitalnost.

Detoksifikacija organizma: posebna tehnika masaže omogoča izločanje škodljivih toksinov, kar prispeva k čiščenju telesa.

Krepi imunski sistem: naravne lastnosti medu blagodejno vplivajo na imunski sistem, kar pomaga krepiti odpornost organizma.

Sprostitev in lahkotnost: po terapiji boste začutili občutek sproščenosti in lahkotnosti, kar prispeva k notranjemu ravnovesju.

Dodatno uporabljamo toplino voščene obloge po masaži, kar še dodatno poveča učinkovitost terapije.

Prednosti naše medene masaže z antidetoxom

  • Razstrupljanje in očiščenje: naravno čisti telo od toksinov.
  • Krepčilni učinek: izboljšuje sposobnost telesa za čiščenje toksinov in krepi celoten organizem.
  • Podpora pri boleznih: učinkovita pri pljučnih in jetrnih boleznih, nespečnosti, depresiji, sindromu kronične utrujenosti ter počasnem okrevanju po hudih boleznih in nosečnosti.

Doživite edinstveno združitev naravne moči Antidetoxa in terapevtske masaže z medom. Občutite, kako se vaše telo osvobaja toksinov, in se prepustite občutku notranjega ravnovesja.