Naturopatinja

Aparat AQUA DETOX

vir: amazon.com

DETOX z aparatom AQUA DETOX

Vabimo vas, da odkrijete pot do optimalnega zdravja in ravnovesja v našem Naturopatskem centru, kjer izvajamo vrhunsko terapijo razstrupljanja jeter in celotnega telesa. Sodoben način življenja, slaba prehrana, stres ter jemanje zdravil lahko pripomorejo k kopičenju toksinov in težkih kovin v telesu, kar vodi do porušenega ravnovesja in posledično do različnih zdravstvenih težav.

Naša terapevtska praksa je osredotočena na uporabo inovativnega AQUA DETOX aparata, ki je namenjen ionizaciji vode. S tem postopkom naj bi se sprostili toksini iz telesa skozi stopala in prispeval k boljšem počutju. Čeprav se mehanizem delovanja aparata še vedno raziskuje, lahko trdimo, da proces ionizacije vode prinaša izjemne koristi za vaše telo.

Ključne lastnosti delovanja aparata vključujejo:

Ionizacija vode

  • S poudarkom na ionizaciji vode v nizki koncentraciji soli se ustvarijo ioni, ki naj bi sprožili proces ionizacije v telesu.

Postopek ionizacije v telesu

  • Med terapevtskim postopkom naj bi ionizirane molekule prehajale skozi kožo in tkiva, sproščale toksine iz telesa skozi pore kože.

Vidni rezultati v vodi

  • Obarvanje vode med terapijo je vizualni znak, povezan z izločanjem različnih snovi, kot so toksini, težke kovine in drugi presnovni odpadki.

Individualne variacije

  • Reakcije na terapevtski postopek so individualne, kar lahko vključuje barvo vode, odsevajočo vrsto toksinov v telesu posameznika.

Terapijo izvaja naša izkušena fizioterapevtka, specializirana za limfno drenažo po Vodderju, kar dodatno nadgrajuje proces razstrupljanja. Vsi postopki potekajo pod strokovnim nadzorom, ki ga zagotavlja naša diplomirana naturopatinja.

Pridružite se nam na poti do boljšega zdravja in vitalnosti!