Naturopatinja

  Psihoterapija

  PSIHOTERAPIJA Z OSEBNIM PRISTOPOM

  Odkrijte pot k notranjemu ravnotežju in dobremu počutju!

  Pozdravljeni!

  Sem Zlatka Dreo, terapevtka in svetovalka, moje poslanstvo je pomagati ljudem, ki so v stiski. S pomočjo mojega znanja in vaše volje se potrudimo, da čim prej pridete do notranjega psihološkega ravnovesja in boljšega osebnega počutja.

  Moja pot v svet psihoterapije se je začela v gospodarstvu, kjer sem delala v proizvodnji in nato v razvoju kadrov, kjer sem pridobivala izkušnje pri organizaciji usposabljan funkcionalnih znanj za zaposlene. Vsakdanji stik z različnimi ljudmi je v meni vzbudil globoko zanimanje za človeško psihologijo. Odločila sem se, da odkrivanje novih znanj prenesem na področje psihoterapije in si pridobim čimbolj široko in raznoliko znanje iz področja psihologije človeka.

  Leta 1997 sem se zato vpisala v enoletni osnovni študij Gestalt terapije, ki je eksistencialna in izkustvena oblika psihoterapije, temelječa na osebni odgovornosti.

  S svojim usposabljanjem sem nadaljevala in leta 2010 uspešno zaključila štiriletno mednarodno šolanje nevrolingvističnega programiranja ter pridobila naziv NLP coach z mednarodno veljavnim izpitom.

  S triletnim študijem transakcijske analize sem svoje znanje nadgradila pri svetovno znanih strokovnjakih TA, kot sta dr. Zoran Milivojević in dr. Aleksandra Pokorn Meško. Leta 2015 sem tako pridobila naziv psihoterapevt − svetovalec TA.

  V svoji praksi uporabljam raznolika orodja, ki sem jih pridobila skozi leta izobraževanja in praktičnih izkušenj. Moje poslanstvo je pomagati ljudem v stiskah, da najdejo svojo pravo pot v življenju, premagajo ovire ter dosežejo notranjo ravnotežje in dobro počutje. Če želite odkriti svojo edinstvenost in premagati življenjske izzive, sem tu, da vam pomagam na vaši poti do boljšega življenja.

  Stopite korak bliže k boljšemu psihološkemu počutjustopite v stik z mano in skupaj bomo gradili most do vaše notranje harmonije.