Naturopatinja

Reiki

Vstopite v svet popolne harmonije telesa, uma in duše z inovativno Reiki masažo !

Reiki masaža je ključ do popolne sprostitve z izjemnimi terapevtskimi učinki energijskega zdravljenja. Pripravite se na izjemno izkušnjo, ki bo presegla vaša pričakovanja in vam prinesla občutek popolne sprostitve.

Reiki masaža združuje klasično masažo s tehnikami Reikija, kar omogoča popolno izkušnjo za vaše telo in um. Med seanso boste ležali na masažni mizi, popolnoma oblečeni, medtem ko bo terapevt nežno položil roke na vaše telo ali tik nad njim na določene energijske točke.

Koristi Reiki masaže so raznolike in revolucionarne − od pospeševanja naravnega celjenja do globoke sprostitve in izboljšanja splošnega počutja. Ne gre le za masažo, gre za transformacijo vašega telesa in uma.

Reiki masaža ima številne prednosti, med drugim:

  • spodbujanje sprostitve in zmanjšanje stresa,
  • pospeševanje celjenja tkiv in kosti po poškodbi ali operaciji,
  • krepitev imunskega sistema,
  • lajšanje bolečin,
  • spodbujanje naravnega samozdravljenja,
  • lajšanje bolečin in napetosti,
  • podpora pri tradicionalnem zdravljenju, kot so kemoterapija, obsevanje in operacije.

Reiki je tehnika energijskega zdravljenja, ki deluje z nežnim dotikom, spodbuja sprostitev in zmanjšuje stres ter tesnobo. Z razvojem te tehnike v zgodnjih 1900-ih je Mikao Usui ustvaril Reiki, izpeljan iz japonskih besed “rei” (univerzalno) in “ki” (vitalna življenjska energija). Danes se Reiki po vsem svetu tudi v naturopatskih bolnišnicah uporablja kot dopolnitev drugim oblikam zdravljenja.

Reiki masaža je odlična izbira za tiste, ki iščejo nežno izkušnjo, a želijo hkrati uživati v prednostih masaže. Če se sprašujete, ali je to prava terapija za vas, poskusite in dovolite, da vas energija Reikija popelje v svet sprostitve in dobrega počutja.

Pomembno pa je vedeti, da Reiki masaža ne sme nadomestiti posveta pri zdravniku ali psihoterapevtu. Gre za dopolnitev k drugim oblikam zdravljenja in lahko poveča učinkovitost le-teh.

Vir, študija da komplementarna medicina in holistična medicina skupaj dajete dobre rezultate zdravljenja: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/19361005/