Naturopatinja

Masaža z medom – antidetox

Predstavljamo vam izjemno antidetox masažo z medom in bio pomarančo. Čebelji med, kot starodavno darilo narave, ima izrazite zdravilne lastnosti, ki so človeštvu že dolgo znane.

Kako deluje:

Med masažo z medom uporabljamo posebno tehniko, pri kateri med skozi kožo prodre neposredno v krvni obtok. S tem postopkom se iz telesa izločijo škodljivi toksini (težke kovine, strupi), ki so se zadrževali v podkožju. Rezultat je občutek sproščenosti in lahkotnosti, ki ga boste začutili takoj po terapiji.


Prednosti medene masaže z antidetoxom:

  • razstrupljanje in očiščenje
    Masaža z medom neposredno vpliva na telo preko kože, kar pomaga naravno očistiti toksine.
  • krepčilni učinek
    Izboljšuje naravno sposobnost čiščenja toksinov in krepi celoten organizem.
  • podpora pri boleznih
    Posebej učinkovita pri pljučnih in jetrnih boleznih, nespečnosti, depresiji, sindromu kronične utrujenosti ter počasnem okrevanju po hudih boleznih in nosečnosti.

Doživite edinstveno združitev naravne moči antidetoxa in terapevtske masaže z medom. Občutite, kako se vaše telo osvobaja toksinov, in se prepustite občutku notranjega ravnovesja.

Masaža z medom ni priporočljiva za osebe z alergijami na čebelje pridelke (vključno z medom) ali za osebe z visokim krvnim tlakom, kožnimi boleznimi ter resnimi ranami in/ali vnetji.

Doživite harmonijo med tradicijo in sodobnostjo z našo medeno masažo. Za rezervacije in dodatne informacije nas kontaktirajte.