Naturopatinja

  Bachove kapljice

  SAMO ZA VAS INDIVIDUALNO PRIPRAVLJENE BACHOVE KAPLJICE

  »NAJPREJ POZDRAVITE OSEBNOST IN NE BOLEZNI!«

  Dobrodošli v svetu individualno sestavljenih Bachovih kapljic, kjer se srečata narava in osebno blagostanje. Kot naturopatinja, specializirana tudi za sestavo in uporabo cvetnih esenc, vam lahko s poglobljenim pogovorom o vaših težavah in z namenom lajšanja fizičnih ali psihičnih težav individualno sestavim kombinacijo Bachovih cvetnih esenc, ki bo prilagojena vašemu trenutnemu stanju.

  Naročilnica

  Bachove kapljice so nežne, a izjemno učinkovite pri ponovni vzpostavitvi ravnovesja v telesu in duhu. Kot naturopatinja in psihoterapevtka sem zavezana k individualnemu pristopu do zdravljenca, da čimprej doseže optimalno dobro počutje. Za več informacij o storitvah Bachove terapije ali za naročilo individualno sestavljenih kapljic se obrnite name. Veselim se priložnosti, da vam bom pomagala na poti do notranje harmonije.

  Izkušnje z Bachovimi kapljicami

  Izkušnje z rednim jemanjem Bachovih kapljic prinašajo posameznikom občutke olajšanja. Nekateri spremembe občutijo že ob prvem odmerku, medtem ko drugi popolno preobrazbo doživijo po nekaj mesecih, odvisno od zasidranega čustvenega stanja. Da dosežemo želen rezultat, sta količina in čas jemanja kapljic določena popolnoma individualno.

  POVEZAVA ČUSTEV S TELESNIMI IN DUŠEVNIMI BOLEČINAMI

  Naši predniki so že davno vedeli, da se čustva odražajo na telesu in duši, kar se lepo izraža v pregovorih in frazah, ki smo jih podedovali, kot so od žalosti je onemela, od presenečenja ji je vzelo sapo, resnično mi gre na jetra, ni čudno, da je zbolela, saj je vedno govorila da bo, od žalosti je umrla, od strahu je postala bleda kot stena, okamnela je od strahu in mnogih drugih. Naši predniki so vedeli, da se lahko določeno čustvo spremeni v telesno in duševno bolečino. Danes prevladuje razum in so čustva postavljena na stranski tir in tudi stroka in posamezniki ne povezujejo čustev z nastalimi bolečinami.

  Zdravje duše in telesa je na dosegu roke

  Dr. Bach je govoril: »ZDRAVI SAMEGA SEBE!« in poudarjal, da je ključno pozdraviti osebnost, ne le simptome bolezni. Po njegovem prepričanju bolezni ni, so le bolni ljudje.
  »Bolezni ni, so le bolni ljudje! Zdravi smo, ko sta duša in osebnost v harmoniji. Bolezen je sredstvo, ki ga uporablja naša duša, da opozori na naše napake, da nas obrani pred še večjim zmotam in nam prepreči, da bi naredili še večjo škodo. Določene rože, grmi in drevesa imajo zaradi svojih visokih vibracij moč, da zvišajo naše človeške vibracije in odprejo določene kanale za sporočila, ki jih trenutno potrebujemo in s tem odpravimo karakterne pomanjkljivosti, ki so krive za naše težave.«

  38 BACHOVIH CVETOV predstavlja 38 arhetipskih duševnih stanj človeka. Zdravniki in psihoterapevti, ki sledijo naravnim metodam zdravljenja, vse bolj pogosto uporabljajo Bachove cvetne esence, saj ugotavljajo, da so terapije hitrejše in učinkovitejše.

  Navodila za uporabo

  Bachove kapljice so enostavne za uporabo. Priporočljivo je, da jih vzamete zvečer pred spanjem in zjutraj po prebujanju. Individualna navodila vam bo dal vaš terapevt, ki vas spremlja skozi proces zdravljenja.
  Bachove kapljice so neškodljive in primerne za vse – od otrok in dojenčkov do nosečnic, učinkovite pa so tudi pri zdravljenju živali in rastlin.
  Pri naročanju Bachovih kapljic svojemu terapevtu natančno obrazložite svoja čustva, občutenja in možne bolečine v telesu. Za vas pripravljene individualne sestave cvetnih esenc ne morete primerjati z že pripravljenimi mešanicami, ki so na voljo v lekarni ali naturopatskih in ekoloških trgovinah.

  Sledite toku narave, sledite toku zdravja. Bachove kapljice so ključ do notranje uravnoteženosti, ki jo lahko občutite že ob prvi uporabi. Prepustite se naravi, prepustite se cvetnim esencam Bachovih kapljic, ki vas vabijo na pot notranje harmonije čustev.

  Dobrodošli na poti ravnovesja, dobrodošli v svetu Bachovih kapljic.