Naturopatinja

Ušesni tulci

NARAVNO ČIŠČENJE UŠES

Predstavljamo vam naravno rešitev za čiščenje ušes ─ UŠESNE TULCE. Vsak dan se srečujemo z izzivi, ki jih prinaša cerumen ali ušesno maslo, naravni izloček žlez v koži zunanjega sluhovoda. Čeprav je ta izloček izjemno koristen in varuje uho pred nesnago ter škodljivci, lahko včasih privede do neprijetnih težav, kot so zamaški, občutek pritiska ali celo težave s sluhom.

Zakaj izbrati UŠESNE TULCE?

Sveče (tulci) so popolnoma varni in enostavni za uporabo in pomagajo pri zamašenih in srbečih ušesih, prehladih in gripah, senenemu nahodu, katarju in astmi, vrtoglavici, glavobolih in migrenah, nevralagiji, šumenju v ušesih, bolezni Meniera, kroničnih glavobolih in alergijah.

Izboljšan sluh

Ušesni tulci so odlična rešitev za težave s sluhom, ki jih povzroča prekomerno kopičenje cerumena. Z njihovo pomočjo boste ponovno doživeli jasen in izboljšan sluh.

Učinkovito zmanjševanje zamašenosti sluhovoda

Občutek zamašenosti ušesa, ki ga povzroča cerumen ali tujki, se lahko z ušesnimi tulci zmanjša, kar ponovno omogoča dober občutek v ušesih in izboljša sluh.

Lajšanje občutka pritiska

Ušesni tulci pomagajo pri lajšanju občutka pritiska v ušesih, ki ga povzroča nakopičen cerumen ali težave z obnosnimi votlinami. Občutili boste olajšanje in sprostitev.

Učinkovito uravnavanje pritiska

Posebej koristno pri težavah z uravnavanjem tlaka med letenjem ali potapljanjem, kar preprečuje nelagodje in neprijetne občutke.

Preprečevanje suhe kože in srbenja

Ušesni tulci, obogateni s čebeljim voskom, ne le čistijo, ampak tudi vlažijo ušesni kanal, preprečujejo suho kožo in s tem povezano srbenje.

Strokovna obrazložitev

Cerumen, znan tudi kot ušesno maslo, je naravni izloček žlez v koži zunanjega sluhovoda. Poleg zaščite ušesa pred nesnago, peskom in žuželkami, cerumen odbija vodo in deluje proti bakterijam. Pravilne količine cerumena so koristne, saj vlažijo kožo zunanjega ušesa, preprečujejo presuho kožo in srbenje.

Čiščenje z vatiranimi paličicami lahko potisne cerumen globlje v sluhovod, kar lahko povzroči težave, kot so naglušnost, vnetja ušes, občutek teže v glavi in zvenenje v ušesih. Prekomerno nabiranje cerumena je priporočljivo odstraniti enkrat letno, še posebej pred poletjem ali pred kopanjem.

Ušesni tulci ─ ušesne sveče predstavljajo naravno zdravilno sredstvo za čiščenje ušes. Narejene iz platna, namočenega v čebelji vosek, ustvarijo terapevtski učinek s podpritiskom, ki pomaga izvleči zamaške, tujke, vodo in cerumen. Ta kombinacija klasične medicine in alternativnih pristopov predstavlja učinkovito rešitev za ohranjanje zdravja ušes.

Naročite se zdaj in uživajte v zdravem sluhovodu!

OPOZORILO

Sveč ne uporabljajte, če imate poškodovan bobnič, vnetje ušes, če imate vstavljen kakšen aparat v grlu ali ušesu, če ste bili operirani na ušesu in če ste alergični na čebelji vosek.

Pri vseh navedenih težavah priporočamo posvet s strokovnjakom ali zdravnikom, še posebej, če imate resne zdravstvene težave s sluhom in slušnim kanalom.

Vabimo vas, da preizkusite korist UŠESNIH TULCEV za čisto in zdravo uho